Posts : 449 Join date : 2011-03-08 Age : 52 Location : Bucureşti
Io bag de 2 zile la greu Mafia2 cu ultimele 2 DLC-uri (sau singurele?). Imi place atmosfera la nebunie, muzica din anii resectivi, masinile. Ma deconecteaza.
N-am luat-o complet razna, dar cum nu pot să dorm, m-am apucat de Mass Effect 2. Din păcate i-aș spune vreo 2 vorbe tipei care întreține relațiile cu jucătorii. Acest joc se bazează în principiu pe continuitate. Personajul și deciziile sale din primul joc au impact asupra acțiunii în jocurile 2 și 3. Eu n-am știu că prima dată, pentru a beneficia de condiții mai bune acum, trebuie să ajung la minim nivel 50 sau mai bine, chiar 60. Jocul putea fi terminat mult mai repede. Eu am lungit-o până la 48. În ME1, de asemenea, n-am urmărit romance, era posibil cu 2 personaje, dintre care unul principal. Acum este posibilă cu toate (mai puțin gay, deși dacă eroul tău principal este o femeie, lesbi se acceptă). Discriminare pe față.
Logic ar fi Miranda acum. (bine realizat clipul)
Totuși ca și personaj, Tali pare mai apropiată de Sheperd.
Decizia de acum va avea repercursiuni în ME3, doar că nu știe nimeni care sunt alea. Era de rău dacă aveam o relație în primul și o schimbam în 2, dar cum nu am avut (probabil singurul jucător), lucrurile sunt incerte.
Distractiv este și dacă lucrezi cu partea întunecată
if my girlfriend ever says Embrace Eternity i'm running as fast as i can away from her
Jocul mai are multe alte suprize, asta a fost așa să vă stârnească interesul. De fapt e un RPG/FPS reușit. Mai reușit chiar decât KOTOR 1&2, încă nu am luat o decizie. De la Star Wars parcă așteptam mai mult.
Apropo de jocuri și dilema dacă sunt de preferat consolele fiind mai ieftine și având garanția că jocurile vor rula pe ele sau un pc.
Într-un final producătorii de console au recunoscut că-și vând produsele sub prețul de producție, bazându-se exclusiv pe achizițiile ulterioare de soft.
Hm, ceva similar fac și cei ce produc imprimante.
Dar asta așa ca idee, de ce sunt consolele ieftine și bune.
În plus, producătorii de console au început să mai profite de o chestie, indisponibilitatea anumitor jocuri pentru pc pe durate mari de timp. De exemplu cel mai bun joc al anului trecut nici măcar acum nu are o versiune pentru pc. De asemenea orice DLC întâi este lansat pe consolă și apoi după multe luni vine și versiunea pc. DLC e o altă modă de a vinde. Exista și pe vremuri ideea de EP, dar cu DLC a fost dusă la un alt nivel. Mass Effect 2 a avut vreo 20 de DLC-uri. WTF!!!
Oricum e o măgărie ceva mai mică decât achiziționarea jocurilor pe căi legale din diverse țări, unde beneficiezi sau nu de anumite facilități la noroc. Ce vină are cel care cumpără că stă în Cehia sau în România? Și atunci de ce aș mai cumpăra ceva pe care nu-l pot utiliza normal.
Corect ce zici. Mi-am luat in timp atat PS2 cat si PS3 din cauza seriei GranTurismo, facuta exclusiv de Sony pentru PS-uri. Altii isi iau XboX360 pentru seria Forza Motorsport. Si exemple sunt mult mai multe, si din alte genuri de jocuri. In plus, usurinta in utilizare (orice copac poate baga un disc si apasa 3 butoane ) si lipsa "sansei" de a face muci un sistem de operare, atrage foarte mult.
P.S. mi s-a parut si cea mai atractiva idee de a avea un BluRay player in casa
XboX se "lipeste" mult mai usor cu PC-urile, nativ as putea spune, pentru media streaming. Dar intr-adevar, si cu PS3 se poate, si destul de usor. Dar cum atat PC-ul cat si PS3 sunt legate pe HDMI cu TV-ul (mama cate initiale ), nu m-a atras ideea de media streaming.
Un alt avantaj al consolelor, deloc de neglijat, este ca ai controller-e analogice. Daca joci ceva auto pe tastatura de PC/MAC, ajungi uneori sa iti blestemi zilele. Cu un controller treaba e mult mai usoara avand acceleratii si viraje progresive.
Spre rușinea mea nici măcar NFS Porsche n-am reușit să termin. Totul a fost ok până la proba cu schimbarea manuală a vitezelor și ceva jaloane. N-ai cum să faci aia și cu R și în timpul alocat.
hahaha... hai mai, eu jucam NFS Porshe DOAR pe manual, si DOAR la tastatura Career mode ala era cel mai smecher. NFS Porsche mi-a placut cel mai mult din toata seria...