N-am prea mai scris pe aici în același ritm. Am și avut multe pe cap, din toate direcțiile. Nu mai știu dacă am povestit despre aventura roților de iarnă pentru Golf.
Am căutat jante cât mai aproape de specificațiile omologării, dar se pare că la noi lumea fie cumpără numai jante care să iasă în afară mult (cică așa arată bine), fie cei care vând au o percepție greșită despre publicul țintă.
Așa pe site-uri stocuri sunt, dar nu se pupă cu realitatea. Inițial am dat comandă de anvelope și jante. Aveau numai anvelopele. Nu le-am luat, de prost. Conti 850. Eu vreau și un tip care se pare că nu prea-l folosește nimeni, 94V XL, cei mai mulți preferând 91H, chiar dacă în carte (la Passat de exemplu), scrie 94. Așa că și stocurile pentru dimensiunea asta a mea sunt mici. Ca variantă de rezervă am avut Dunlop 4D.
Am căutat jante peste tot, nu cred să fi rămas vreun depozit necercetat. Până la urmă mi-a amintit Kinderul de jante SH originale și atunci am realizat că știam pe cineva. Am fost, nu, avea ce doream eu, dar până la urmă am luat un set de jante originale de GTI de culoare gri foarte deschis mai mult decât argintiu. Sunt OK, nu vin nici rău. Am luat rezerva, adică Dunlop 4D. Au DOT de anul trecut, dar nu-i bai. Oricum au fost la preț OK. Le-am testat din greu pe ploaie torențială de nu se vedea bine și au fost exemplare, am și plutit de câteva ori pe la 120-140 fără emoții. Să văd cum vor fi pe zăpadă. Și pe ceva polei s-au comportat bine.
Le-am montat la Midocar și pe cele de vară le-am lăsat acolo. Asta după vreo două experiențe neplăcute la 2 centre Autosoft.
Iepurele încă merge, bine. Trage excelent, mers fără restricție, cam 10 și ceva ia. Pentru mine e foarte bine. Dacă cu BMW-ul am reușit să fac drumuri la consum, cu ăsta n-am putut, destul de repede m-am trezit accelerând.