Flight - desi intamplarea care sta la baza filmului (aterizarea avionului in conditii complet nefavorabile) e f interesanta, iar Denzel W. e un actor care a facut (si) filme bune si f bune, acest film in opinia mea nu este tocmai unul reusit.
Partea interesanta este zborul si aterizarea, dupa ....... astepti ceva cu substanta, dar nu prea mai apare, fiind mai mult o dilutie destul de accentuata.
Daca l-as mai vedea o data ? - cel mai probabil nu.
Killing them softly - ma asteptam la mult mai mult, poate aici a fost greseala mea. Dpmdv este o idee, atat de mult aleasa pt numeroase filme incat ar fi trebuit mai multa atentie din start, dar care ar fi putut fi transformata intr-un film macar bun prin prisma realitatilor curente. Doar ca aceasta "realizare" cinematografica e ca o poveste de oameni tampiti, care poate au fost ceva candva, acum fiind mai putin decat palide umbre; atat povestea in sine, modul de tratare si desfasurarea actiunii, dar si personajele. Un fel de idiosincrazie americana actuala, dar parca mai degenerata decat in trecut.
Insa poate asta-i realitatea de pe acolo.
Daca l-as mai vedea o data ? - cu siguranta nu.
Ultimul film vazut, pe care-l asteptam cu nerabdare tinand cont de precedentele realizari ale regizorului Peter Jackson, a fost
The Hobbit: An Unexpected Journey.
Nu m-a dezamagit, mi-a placut chiar daca pe alocuri ma asteptam la ceva mai mult sau unele chestiuni sa fie putintel diferite sau mai palpitante/interesante. Insa daca tinem cont de firul naratiunii si de ordinea de desfasurare a evenimentelor (sa ne reamintim ca aceasta actiune se petrece inainte de celebra trilogie Lord of the rings), cel mai probabil ca nici nu prea avea cum sa fie altfel.
Apropos de trilogie, parese ca si The Hobbit va fi o trilogie (dupa cum se termina acest film, dar mai ales dupa ce s-a anuntat), chestiune care ma bucura f mult si voi astepta cu nerabdare urmatoarele realizari.