First topic message reminder :
Unii imortalizeaza amintirile asa:
altii asa;
Unii imortalizeaza amintirile asa:
altii asa;
ska wrote:iara ai mancat fara mine?
c6t9 wrote:A ieșit bine.
Când ajungi la 200 de poze pe Flickr, poți face un nou cont cu _002 în coadă de exemplu. E aiurea, dar asta e.
1QVIPER wrote:c6t9 wrote:A ieșit bine.
Când ajungi la 200 de poze pe Flickr, poți face un nou cont cu _002 în coadă de exemplu. E aiurea, dar asta e.
Eu am incercat sa imi fac cont Pro. Am platit cu PayPal si dupa aia m-am certat cu aia de la Yahoo / Flickr ca ramasesera banii in pending si nu se intampla nimic. Mi-au cerut si pe mama si pe tata, fel de fel de date, yahoo wallet si alte bullshituri si le-am zis ca nu ma mai intereseaza. Daca au plata cu PayPal, de acolo le vin toate datele necesare, nu mai dau eu altele prin mail. Dupa 1 luna s-au intors banii in cont. De rahat...
c6t9 wrote:Cică la wide ar vigneta puțin.
Nu am vazut inca si am mii de poze cu el...
Nu prea poți sta numai cu el pe aparat dacă ai un singur obiectiv pentru că are un scop precis.
Stau numai cu el de 1 an...
Faptul că este un 2 în 1 nu prea are cine știe ce logică aici, chiar dacă este HRT (High Rate Transparency), de fapt cam un rahat cu doar 1/3 f stop mai multă lumină decât cele normale.
Nu inteleg de ce ar fi rahat atata vreme cat iti faci treaba cu el. Nu toti vrem (sau avem posibilitatea, sau ne intereseaza) mai multe sticle dupa noi
În locul tău aș merge cu parasolarul montat în primă fază.
Personal l-am folosit pana acum in doar 3 ocazii.
1QVIPER wrote:c6t9 wrote:Cică la wide ar vigneta puțin.
Nu am vazut inca si am mii de poze cu el...
1QVIPER wrote:c6t9 wrote:
Nu prea poți sta numai cu el pe aparat dacă ai un singur obiectiv pentru că are un scop precis.
Stau numai cu el de 1 an...
Faptul că este un 2 în 1 nu prea are cine știe ce logică aici, chiar dacă este HRT (High Rate Transparency), de fapt cam un rahat cu doar 1/3 f stop mai multă lumină decât cele normale.
Nu inteleg de ce ar fi rahat atata vreme cat iti faci treaba cu el. Nu toti vrem (sau avem posibilitatea, sau ne intereseaza) mai multe sticle dupa noi
În locul tău aș merge cu parasolarul montat în primă fază.
Personal l-am folosit pana acum in doar 3 ocazii.
c6t9 wrote:Totuși asta presupune să faci cumva publice acele grupuri pe fiecare pagină. Altfel nu stie un simplu vizitator că ai imagini în grupuri și după limita de 200.
1QVIPER wrote:Nu, dar o simt in ceafa Acu il las pe Adytzu sa o pozeze, noi strangem bagaje
Last edited by adytzu on Fri Jul 15, 2011 3:55 am; edited 1 time in total