spre rusinea mea, n-am mai dezmortit pachetul de chibrite cam de mult. mai am niste poze, portrete, dar nu stiu daca le voi urca sus. sau poate totusi...
Posts : 449 Join date : 2011-03-08 Age : 52 Location : Bucureşti
Nepoate, sa stii ca nu am mai ras in halul in care am ras vineri noaptea, de ani de zile Si mai radeau inca 10 de rasu meu Deh, un pic de Jim Beam black la bord, o companie placuta si o locatie superba Daca nu ar fi plouat sambata seara si duminica mai ieseau si alte poze... Asa, am cam riscat, insa aparatul a rezistat eroic.
Știi că mulți au început să îndrăgească muștele după cadrele astea? Ca și subiect sunt foarte interesante
Tu care te uiți des pe Ebay, poate prinzi un Micro 55mm AF la preț bun și funcțional. De fapt ar fi suficient să nu fie zgâriată sticla și diafragma să funcționeze. Oricum tot focusul se face manual la macro. Este un obiectiv fantastic.
Dupa ce te joci cu un 105 micro,chiar si un demo scurt la magazin sau de la un prieten, restul sticlelor din categoria micro parca nu-si mai au rostul...
Toate sunt bune, dar ar fi de preferat Micro 55 AF (există și AIs). Un preț corect pentru un obiectiv funcțional este de până în 100$. Atât că posesorii nu prea le vând.