Bute a mai făcut un KO. Destul de slăbuț Bute ăsta dacă judecăm după declarațiile familiei Simion, cei care l-au și împins forțat pe Bute să părăsească boxul românesc și să treacă la pro. Dacă mă gândesc mai bine, Simionii i-au vrut numai binele. Asta sau faptul că Bute îi rupea pe amândoi. Un mister care va dăinui.
Nu sunt sigur că și merităm o astfel de onoare.
În altă ordine de idei și la rugby stăm binișor. De fapt nu chiar, fiind acum pe locul 3 în grupă, cu un meci mai puțin disputat. O victorie în fața Ucrainei ne-ar asigura poziția secundă.
Momentan Romania a marcat 9 eseuri cu Spania în meciul despre care probabil nu ați auzit nimic, de sâmbătă și a învins cu 64-8.
Acum toată lumea speră la o victorie pentru locul 2, ceea ce este foarte probabil.
În etapa 22 din campionatul national de fotbal, Oțelul Galați își menține poziția de lider printr-un sec 3-0 cu Universitatea Cluj.
Pe locul 2 se află Timișoara cu 2 puncte mai puțin, după ce a câștigat cu 2-0 în fața celor din Brănești.
Steaua-Vaslui 1-1 și bucureștenii se află abia pe locul 5 cu doar 36 de puncte.
Nici Rapid nu stă mai bine, după o înfrângere cu 3-2 în fața celor de la Gloria Bistrița, ocupând locul 6 cu 34 de puncte.
Azi Nadal (Spania și numărul 1 mondial) și Djokovici (Serbia și numărul 3 mondial) joacă finala de la Indian Wells. Meciul va putea fi urmărit și aici.
Alternativ pentru iubitorii motoarelor, azi sunt cele 2 curse din FIA WTCC pe Eurosport.
sursa"Bună dimineaţa români! Mulţumesc că aţi fost alături de mine şi că v-aţi trezit din nou aşa devreme ca să mă susţineţi! Vă iubesc şi vă mulţumesc! Sunt mulțumit de meciul pe care l-am făcut. A fost un meci greu pentru ca Magee și-a dorit foarte mult centura și a atacat mult", a declarat Bute după meciul câștigat prin KO cu Magee.
Nu sunt sigur că și merităm o astfel de onoare.
În altă ordine de idei și la rugby stăm binișor. De fapt nu chiar, fiind acum pe locul 3 în grupă, cu un meci mai puțin disputat. O victorie în fața Ucrainei ne-ar asigura poziția secundă.
Momentan Romania a marcat 9 eseuri cu Spania în meciul despre care probabil nu ați auzit nimic, de sâmbătă și a învins cu 64-8.
Acum toată lumea speră la o victorie pentru locul 2, ceea ce este foarte probabil.
În etapa 22 din campionatul national de fotbal, Oțelul Galați își menține poziția de lider printr-un sec 3-0 cu Universitatea Cluj.
Pe locul 2 se află Timișoara cu 2 puncte mai puțin, după ce a câștigat cu 2-0 în fața celor din Brănești.
Steaua-Vaslui 1-1 și bucureștenii se află abia pe locul 5 cu doar 36 de puncte.
Nici Rapid nu stă mai bine, după o înfrângere cu 3-2 în fața celor de la Gloria Bistrița, ocupând locul 6 cu 34 de puncte.
Azi Nadal (Spania și numărul 1 mondial) și Djokovici (Serbia și numărul 3 mondial) joacă finala de la Indian Wells. Meciul va putea fi urmărit și aici.
Alternativ pentru iubitorii motoarelor, azi sunt cele 2 curse din FIA WTCC pe Eurosport.
Last edited by c6t9 on Sun Mar 20, 2011 2:59 am; edited 1 time in total (Reason for editing : diverse litere)