Eu n-am mai văzut un film de nu mai țin minte. Am mai prins câte ceva de la House, Desperate Housewives și Star Trek (încerc să văd toate seriile, dar mi-e că va dura poate și anul viitor).
[quote="c6t9"]A, dacă vrei totuși o listă, am una. Probabil o dau The Hobbit: An Unexpected Journey(2012) - n-am vazut nici Lord of the Rings. poate o sa-mi fac timp sa ma "prinda"... deci cred ca il voi sari pe acesta.
The Dark Knight Rises(2012) - alaturi de Prometheus, unul din filmele anului ( pe care le astept )
The Avengers(2012) - l-am vazut, simpatic. relaxant.
Jocurile foamei(2012) - putea fi mai bun. dar n-am atipit la el. merge.
Snow White and the Huntsman(2012) - l-am vazut aseara. theron e ok. restul filmului impins de la spate. o poveste, destul de light. asteptarile au fost mult mai mari. doar daca insisti sa-l vezi.
lista-i luuunga. la mine astapta cel putin vreo 20 filme... pe care nu prea sunt sanse sa le vad in curand. poate acum de sarbatori, ma inchid in casa, imi inchid telefoane si fac un maraton de somn, mancare si filme. si asa-s obez deja. am pus 6kg. m-am speriat... nu stiam de ce a crescut consumul la masina