Nu am link-ul aici, îl dau mâine. Dar ideea este foarte simplă, on-the-fly poate fi reprodus orice text pe diferite concepte, ceea ce nu mi se pare chiar așa de ușor de implementat. În plus nici nu este o noutate.
E foarte interesant cum o serie de inovații nu ajung niciodată mainstream, deși sunt superioare din multe puncte de vedere soluțiilor care sunt oarecum de referință.
Chiar mă gândeam, dintre toate invențiile anuale care sunt premiate măcar, nu spun că există multe altele în spate, ajung să fie și puse în practică. E clar că ele pot aduce plusuri în multe domenii, însă mereu mi-e frică că sunt trecute sub tăcere din diverse motive.
Posts : 449 Join date : 2011-03-08 Age : 52 Location : Bucureşti
Old Bucharest: O retrospectiva sentimentala a unor locuri care au disparut din peisajul bucurestean, cu foarte mici execeptii. Fotografiile originale au fost facute pe film alb-negru ORWO.
Mie îmi place. Nu reflectă altceva decât natura umană, care nu este nici pe departe așa de sfântă cum cred alții. "A fi om" înseamnă cu totul altceva decât sensul care i-a fost dat.