Intamplari cu Tarom.
Vreau sa-mi iau un bilet de avion.
Sun la agentia Tarom Bistrita, nu raspunde.
Sun la Cluj, gasim un bilet la un pret convenabil (apropo, s-au scumpit enorm biletele de avion).
Gen plecare sambata e 220 euro, plecare duminica e 400 de euro, dus-intors (asta cu intorsu mai vedem) CJ-Frankfurt-CJ.
Imi spune sa fac rezervarea pe net, ca mai scadem 15 euro. Ok, zis si facut - plata prin agentie, ca doar avem agentie in BN.
Buun - dupa rezervare, sun din nou la agentia BN : nimic. Sun la Hotel Cororan de Aur, unde avea sediu agentia si imi spune ca azi, vineri, e libera doamna.
??
Bineinteles, biletul trebuie platit in 48 de ore, astfel pierd rezervarea. Doar luni se deschide la Bistrita si e prea tarziu. La pretul asta erau doar 2 locuri...Sun la centrala la Tarom in Bucuresti. O tanti face ochii mari cand aude ca e inchis la Bistrita si ma cearta ca de ce nu am facut plata cu cardul. Pana acum am platit biletele de avion in euro la agentie, nu stiam ca merge si in lei. In fine, nu e treaba dansei.
Imi face o factura proforma si sa o platesc.
Astept. Nu apare nimic pe fax, sun din nou. Un nene imi spune ca no way sa pot plati un bilet de avion prin OP ca persoana fizica.
Intre timp imi apare si factura proforma trimisa de colega lu nenea de mai sus.
Sun din nou, cica se poate, zice o alta tanti. In sfarsit, platesc la banca, trimit confirmarea si primesc biletul pe mail.