Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Poiana lui Iocan

+4
1QVIPER
ska
c6t9
Aer Curat
8 posters

Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 24  Next

Go down  Message [Page 11 of 24]

1Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Poiana lui Iocan Fri Mar 11, 2011 1:36 pm

Aer Curat

Aer Curat

First topic message reminder :

Un topic in care putem scrie orice ar fi off topic intr-un alt topic.

Cum vremea incepe sa se incalzeasca, ma gandeam ca-n max 10 zile sa schimb rotile de iarna cu cele de vara; desigur tinand cont si de evolutia conditiilor meteo de pana atunci si de prognoza ulterioara.

Last edited by Aer Curat on Fri Mar 11, 2011 1:51 pm; edited 1 time in total

251Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Re: Poiana lui Iocan Thu Jul 07, 2011 9:25 am

1QVIPER

Sarumana. Macar de m-ar tine 2 ani Very Happy

252Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Re: Poiana lui Iocan Thu Jul 07, 2011 9:40 am

c6t9

c6t9

Tare asta cu moda Laughing

https://www.facebook.com/pages/Text-sunet-și-imagine/151603018234

253Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Re: Poiana lui Iocan Thu Jul 07, 2011 10:26 am

1QVIPER

1QVIPER

Tare buna, sa stii, e de tinut minte Wink

254Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Re: Poiana lui Iocan Mon Jul 11, 2011 12:32 pm

Aer Curat

Aer Curat

Refuzul de a declara datele pentru recensamantul populatiei va fi sanctionat cu amenda 200-1.000 lei
Persoanele care refuza sa declare recenzorilor datele cuprinse
in chestionarele pentru recensamantul populatiei ar putea fi amendate cu
pana la 1.000 de lei, potrivit legii, a avertizat presedintele INS,
Vergil Voineagu, ingrijorat de rata mare de refuz din recensamantul
pilot, mai ales la romi, transmite Mediafax.

E dus si intors chestiunea asta; de acord sunt utile datele pt statistici si chiar statisticile respective in sine, dar nu vad de ce sa fie obligatorie dezvaluirea si unor date cu caracter strict personal, privat, etc.
Ramane sa vedem cum vor fi exact acele chestionare.

255Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Re: Poiana lui Iocan Mon Jul 11, 2011 1:04 pm

c6t9

c6t9

Parcă este un model publicat. Pe mine nu mă încântă deloc ideea să vină un vecin căruia să-i povestesc diverse. Să vedem ce se poate face atunci.

256Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Re: Poiana lui Iocan Wed Jul 13, 2011 8:46 pm

Monitor_R

Monitor_R

Pentru cine nu are ce face sambata ... recomand
[You must be registered and logged in to see this image.]

Intrarea e libera de la ora 8:00 si tine pana la 12:00-13:00. Rolling Eyes

Se anunta demonstratii pe cinste!

257Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Re: Poiana lui Iocan Wed Jul 13, 2011 9:22 pm

1QVIPER

1QVIPER

O sa fiu acolo cu junioru Wink

258Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Re: Poiana lui Iocan Sun Jul 17, 2011 7:23 am

c6t9

c6t9

Voi știați că la Brașov se fabrică piese pt. Airbus? De fapt investiția s-a făcut sub umbrela EADS.

Sau știați că Funeriu nu e chiar un fraier incapabil să ia bacul din prima așa cum a fost prezentat în presa noastră?

259Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Re: Poiana lui Iocan Sun Jul 17, 2011 3:38 pm

pejte

c6t9 wrote:Sau știați că Funeriu nu e chiar un fraier incapabil să ia bacul din prima așa cum a fost prezentat în presa noastră?

Lies. All lies !!!

Pana acum nu a fost vreun ministru capabil in acea institutie.

260Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Re: Poiana lui Iocan Mon Jul 18, 2011 1:14 am

c6t9

c6t9

Funeriu e un tip foarte deștept, dacă are cine să-l asculte. Pe mine m-a impresionat. Îl priveam cu mare scepticism, dar după ce am văzut cum gândește, pe unde a fost și cu ce lume are legătură, mi-am schimbat părerea. Poate iar e o problemă de raportare la România. Ce vrea el e cam greu de aplicat aici.

261Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Re: Poiana lui Iocan Mon Jul 18, 2011 8:19 am

oaspetele

Habar n-am ce vrea Funeriu, ca sincer nu am stat sa-l ascult.
Dar am vazut niste faze surprinse de (anumite) televiziuni, care mi-au lasat un gust amar vizavi de cum vorbeste un ministru al educatiei....

262Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Re: Poiana lui Iocan Mon Jul 18, 2011 8:37 am

c6t9

c6t9

In perioada 2002-2006 a fost cercetator stiintific (Project Leader) la National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST), Osaka, Japonia.

In perioada 1999-2002 a fost cercetator stiintific la Scripps Research Institute, La Jolla, California.

In perioada 1998-1999 a fost conferentiar, la College de France, Paris, Franta.

In perioada 1995-1998 a fost asistent, la Universitatea Louis Pasteur, Strasbourg, Franta.

In 1999 si-a luat doctoratul la Universitatea Louis Pasteur, Strasbourg.

In 1995 a absolvit un masterat la Universitatea Louis Pasteur din Strasbourg in chimie organica si supramoleculara

Mai ocupa si functia de team leader la Marie Curie Excellence, Technical University Munchen (universitate clasata pe prima pozitie in Germania) si Principal Investigator in cadrul IGGSE (International Graduate School of Science and Engineering, Technical University Munchen).

- Obtinerea unui grant de cercetare de la UE de doua milioane de euro (Marie Curie Excellence Grant), cel mai competitiv proiect UE, cea mai mare finantare acordata pentru un proiect individual.

- Premiul RJSST (Romanian Japanese Societz for Science and Technology) pentru cea mai buna publicatie stiintifica in 2005.

- Bursa a ministerului francez al cercetarii: 1995-1998, decernata primilor 3 candidati dintr-o universitate la toate disciplinele.

Un om de speță joasă nu prea este apreciat în felul acesta și nici nu are o așa activitate.

Iar la nivel de discurs, a fost impecabil, dar ca un om normal. Repet, poate problema este România, nu omul.

263Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Re: Poiana lui Iocan Mon Jul 18, 2011 9:41 am

ska

ska

[quote="c6t9"]
Repet, poate problema este România, nu omul.
mai mult decat evident Smile

264Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Re: Poiana lui Iocan Mon Jul 18, 2011 11:34 am

oaspetele

http://www.mediasinfo.ro/ce-greseli-gramaticale-face-in-propriul-cv-daniel-funeriu-ministrul-educatiei-foto/2011/07/04/

Se pare ca ministrul Educatiei, persoana care ar trebui sa cunoasca
limba româna cel mai bine, o sfecleste din ce în ce mai des. Dupa ce a
spus ca substantivul coleg e neutru, dupa dezacordul “problemele…este
ca”, dupa ce a urat prichindeilor “bun venit în clasa întâia”, acum
ministrul arata ca nici la scris nu e mai semet.În CV-ul domnului
Funeriu, preluat de siteul Administratiei Prezidentiale, presidency.ro,
la rubrica numere de telefon, acesta scrie “servici” în loc de
“serviciu”. Gafa nu ar fi atât de mare daca nu ar apartine sefului
actual al învatamântului românesc. Daca nici el nu foloseste corect
limba româna atunci ce pretentii am mai putea avea de la cei care au dat
BAC-ul anul acesta?Termenul de “servici” nu se regaseste în Dictionarul explicativ al limbii române. Pentru slujba avem sinonimul “serviciu”SERVÍCIU
s. 1. func?ie, post, slujba, (înv. ?i reg.) poslu?anie, (reg.) servit,
(prin Mold.) breasla, (înv.) cin, huzmet, mansup, (înv., în Transilv.)
tistie, tisturie. (Avea un ~ modest.) 2. (MIL.) serviciu militar v.
armata. 3. (BIS.) ceremonie, oficiu, slujba. (~ divin.) 4. (SPORT) (rar)
serva. (Cine e la ~ ?) 5. v. domeniu. 6. (pop.) priin?a, (înv.) slujba.
(I-a facut un real ~.) 7. v. ajutor. 8. folos. (A adus imense ~ii
?tiin?ei.)De asemenea, la finalul documentului, se regasesc alte doua greseli gramaticale.Ministrul
Educatiei noteaza la categoria diverse faptul ca este Fondator si
Presedinte al Asociatiei Studentilor Români din Strasbourg.Însa
în loc sa scrie “Fondator si Presedinte (1994-1998) al Asociatiei
Studentilor Români din Strasbourg” ministrul noteaza “Fondator si
Presedinte, (1994-1998) a Asociatiei Studentilor Români din Strasbourg”
folosind gresit atât acordul articolului posesiv “al” cât si virgula.

265Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Re: Poiana lui Iocan Mon Jul 18, 2011 12:35 pm

c6t9

c6t9

Mi se pare total neinteresant, pentru că are ceva circumstanțe atenuante de care alții nu se bucură. Din nefericire a trăit prea mult în afara României. Dar franceza este foarte bună. L-am ascultat vreo oră cred.

Măcar mai știe destule cuvinte cât să nu fi uitat definitv limba română ca alții.

Androneasca dacă vorbește frumos, e mai bună?

Înțeleg ce vrei să spui, dar mi se pare o idee cel puțin neinteresantă să scoți în evidență ceva atât de nesemnificativ și să ignori niște idei bune, care ar merita promovate și mediatizate. Dar nah, i-au falsificat ăștia promovarea unor examene, n-am pretenții.

Singura vină pe care o are este că este om. Am spus mai sus, se comportă ca orice om normal, greșește, se corectează. Unii oameni sunt destul de superficiali cu astfel de detalii. Așa cum a venit FMI-ul rupt în talpă. Îl descalifică ca profesionist?
Vorba aia, dacă nu-și poate gestiona propriile treburi, cum poate gestiona economiilor unor țări.

Eu am o bilă albă pentru Funeriu. Evident că va dispărea și se va întoarce în mediul academic din țările cu apă caldă, Franța, Germania, Japonia, SUA. Poate o fi mai deștept decât Bute.

266Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Re: Poiana lui Iocan Mon Jul 18, 2011 2:58 pm

Aer Curat

Aer Curat

Nu-l cunosc personal, dar pana acum din ce si cum s-a expus public (discursuri, decizii, etc.) NU mi-a lasat o impresie prea buna.
Trecand peste asta, situatia sistemului de educatie din RO e JALNICA, DEZASTRUOASA, etc. Si nici nu se intrevede ceva, vreo tendinta pozitiva; din '90 am mers din rau in mai rau, pana am ajuns unde am ajuns.
Singurul lucru pozitiv, daca putem spune si considera astfel, este situatia BAC 2011, unde datorita supravegherii s-a relevat o parte a realitatii crunte.
Dar daca se vor trata (ma rog incerca, ca de tratat nici macar pe alea nu le trateaza) tot efectele si nu cauzele .......

267Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Re: Poiana lui Iocan Mon Jul 18, 2011 10:00 pm

oaspetele

Era o faza cu un directoras RENEL, pus evident pe criterii p[olitice. Pe ala l-au intrebat cati wati are un MW. "Stati sa sun la centru", ar fi raspuns ala.
Vorbim de ministrul educatiei si invatamantului. Inteleg sa ai mici greutatii in vorbirea libera, la cati ani a fost pe afara, dar in scris ???
Sincer, nu ma intereseaza Androneasca, subtire ca ministru, de altfel. Dar eu ma raportez la prezent, ca ala il traiesc.
Altii arunca anatema de-a dreptul pe acest ministru.
Sincer, l-am urmarit de cateva ori mangaind duios dosul marinarului. Mi-ajunge.

Trucuri descoperite in CV-ul lui Daniel Funeriu
Credibilitatea ministrului invatamintului nu poate fi decit foarte mica. Nimic din ceea ce zice nu prezinta incredere.

Citind CV-ul lui Daniel Funeriu, sar in evidenta imediat niste trucuri evidente cum ar fi:

1) CV Funeriu - "Olimpiade Nationale de Chimie: Mai multe premii nationale intre 1984 si 1988"
Cum putea Funeriu sa ia premiu la nationala de chimie din 1984 cind el era atunci in clasa a 7-a, an pentru care nu se organizeaza olimpiade de chimie. Doar de la a 8-a in sus ai dreptul sa participi. Mai mult, nici macar nu precizeaza ce locuri a luat, de unde tragem concluzia ca nu s-a clasat pe pozitii fruntase, deci nu a fost distins cu vreun premiu (I, II sau III) la nici una din nationalele romanesti de chimie.

Inca ceva, cum a fost posibil ca Daniel Funeriu sa fie rasplatit cu un premiu la nationala de chimie din primavara lui 1985 cind in toamna aceluiasi an a venit la liceu "destul de slab pregatit la chimie"?!

Citat:
"Fosta dirigintă a ministrului, şi profesoara sa de chimie timp de trei ani, Delia Puntokcy, are, de asemenea, numai cuvinte de laudă la adresa fostului elev. ... "A venit în clasa a noua destul de slab pregătit (n.a. la chimie), dar cu o dorinţă fantastică de reuşită. A muncit enorm”, a spus Delia Puntocky." (Ziarul Adevarul)

2) CV Funeriu - "1998-1999 : Conferentiar, College de France, Paris, Franta."
Cum putea fi Funeriu Conferentiar in 1998 cind el si-a terminat doctoratul in 1999?

3) CV Funeriu - "Publicatii Stiintifice majore
- Funeriu, Eppinger, ... Determination of
Inhibition Constants Based on Affinity-Label Detection of Enzymatic Activity. Nature Biotechnology 2005.
- Eppinger, Funeriu, ... On-Chip Determination of
Inhibition Constants Based on Affinity-Label Detection of Enzymatic Activity. Angew. Chem. 2004"

Acelasi articol cu autori inversati este publicat de doua ori in reviste diferite. Funeriu incearca sa-si umfle numarul de articole. Oricum nu are decit maxim 5, cu el drept autor principal, ceea ce reprezinta un numar foarte modest.

4) CV Funeriu - "Olimpiada de chimie a Franţei, 1989: Premiul II;"

Totusi, in acord cu informatiile profesoarei sale de biochimie acesta nu ar fi obtinut in final diploma de loc II, deci nu s-a clasat oficial pe pozitia secunda. Cu alte cuvinte nu poseda o diploma care sa ateste acest premiul doi.

Citat:
"Silvia Vert (profesoara de biochimie a lui Funeriu) a mărtusit că plecarea lui Daniel Funeriu în Franţa, la sfârşitul clasei a 11-a s-a făcut în condiţii bizare. „Şi-a finalizat clasa a 11-a la noi, a plecat în vacanţă în Franţa şi nu s-a mai întors. Am înţeles că a fost prezentat la un colegiu unde a fost testat, au constatat că e bun şi a rămas acolo. Din ce ştiam noi, în clasa a 12-a a participat în lotul Franţei, la Olimpiada Internaţională de Chimie şi a luat locul unu sau doi, dar pentru că nu era cetăţean francez i s-a dat un loc mai mic”, a mai spus Silvia Vert. Profesorul mărturiseşte că intrarea în politică a lui Funeriu a surprins-o." (Ziarul Adevarul)

5) Funeriu pretinde ca a dat bacalaureatul la Strasbourg in 1989 si l-a luat. Cu toate acestea, din CV rezulta ca a mers la facultate, in acelasi oras, incepind cu 1991 interval de timp in care, unele din CV-urile sale, nu toate, scriu ca actualul ministru al invatamintului ar fi absolvit o scoala de doi ani, pregatitoare pentru facultate.

Citez dintr-unul din CV-urile lui Daniel Funeriu:

"1989-1991 – Classes Preparatoires aux Grandes Ecoles (n.n. CPGE), Lycée Kléber, Strasbourg;"

Aceasta institutie de invatamint numita Lycée Kléber ofera atit ultimele doua clase de liceu (sau chiar tot liceul pentru cei interesati) cit si o calificare postliceala de 2 ani (dupa absolvirea liceului) destinata celor care doresc sa se pregateasca serios pentru admiterea la facultate.

Este neclar ce anume a absolvit Funeriu la Lycée Kléber. Din faptul ca nu vrea sa-si arate diploma de bacalaureat (presupus luata in 1989) corelat cu neaparitia in unele din CV-urile sale a perioadei 1989 - 1991 nu rezulta ca ministrul invatamintului ar fi urmat si finalizat acele cursuri postliceale numite CPGE. Trebuie sa arate un certificat de absolvire pentru aceasta scoala de doi ani.

6) Declaratie de presa a ministrului Daniel Funeriu:
"Am predat la Universitatea din Bucuresti si apoi am fost solicitat sa candidez pentru un post de profesor" ( ZiareCom 4 Ian. 2011)

Cum putea preda fara studii echivalate?! A fost cumva invitat la Universitatea Bucuresti pentru a tine cursuri ca un mare professor occidental recunoscut pe plan mondial?

7) Din CV-ul tatalui ministrului Funeriu rezulta in mod evident ca a activat la o universitate din Strasbourg, in intervalul 1984 - 1987, unde a si predat.
Plecarea lui Funeriu Jr. din Romania a fost aranjata de tatal sau care avind experienta si relatii la Strasbourg l-a trimis acolo la studii. Povestile lui Daniel Funeriu, cum ca ar fi luat singur decizia raminerii in Franta nu stau in picioare.

CV IONEL FUNERIU ...
Specializări, documentări :
• Universitatea din Strasbourg (Franţa) — 1984–1987 ; ...
- Lector de limba şi civilizaţia română la Université des Sciences Humaines, Strasbourg (1984–1987) ; ...
Cursuri universitare :...
• Cours de langue et civilisation roumaines, Université des Sciences Humaines, Strasbourg, 1985 ;
Volume multiplicate ca unic autor :
- Cours de langue et civilisation roumaines, Tipografia Universităţii de Ştiinţe Umaniste, Strasbourg, 1986. ...
Conferinţe :
• Latinitatea limbii române — Strasbourg (Franţa), 1985 ;"

268Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Re: Poiana lui Iocan Tue Jul 19, 2011 2:38 am

c6t9

c6t9

Și nu ți se pare chiar penibil că cineva a căutat atâtea date?

Atunci eu cred că Funeriu l-a plătit bine pe acest om. Sau o fi fost o sosie, nu știu. Dar el a susținut destul de clar poziția ministrului.

Mi se par de-a dreptul penibile încercările astea de manipulare ieftină. Vezi doamne, de fapt au fost mai mulți autori la articole. Păi JML a luat Nobel-ul împreună cu Donald Cram și Charles Pedersen.

Și de ce să nu ne raportăm la cine a mai fost? Păi la cine să raportăm?

PSD și PNL se poartă de parca ei nu au fost la guvernare niciodată. Impozitul forfetar vine de la PSD. Incapacitatea plății salariilor majorate vine de la PNL. Pensiile la fel. La dracu, știau din 2006-2007 că nu au bani. Eu cunosc datele bugetare și interminabilele discuții pe această temă.
Majorarea TVA vine din reacția PSD+PNL.

Ok, și PSD+PDL au produs efecte similare când erau în opoziție. Așa e în politică. Tocmai asta ar trebui să ne deschidă ochii și să luăm ce este bun și să-l folosim la maxim.

Cine a introdus școlile de meserii la nivel de liceu teoretic pentru BAC? O doamnă fost ministru care vorbea frumos. De ce? Pentru că dădea bine la cifre.

România are numărul de oameni cu studii superiore aproape cel mai mic, suntem cam pe ultimul loc, cu 11%. Iar la studii medii stăm în media europeană cu 30%. Dar acum știm cam cum sunt aceste studii medii. Deci real ar fi vreo 15%.

Într-o țară incultă, ce pretenții poți avea? Cine ce să facă? Ăia deștepți fug. Dacă mai mișcă unii pe aici, sunt făcuți praf.

269Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Re: Poiana lui Iocan Tue Jul 19, 2011 11:01 am

oaspetele

Evident ca mai ales psd, dar si pnl au vina lor. eu nu-mi mai fac mari sperante, indiferent cine ar veni la guvernare.
tocmai de aia nu mai cred in diferiti mesia.
daca d-l ministru ar avea ceva bune intentii, ar scutura nitel invatamantul. du asa-zisi profesori, nu numai de elevim

270Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Re: Poiana lui Iocan Tue Jul 19, 2011 11:45 am

c6t9

c6t9

Indiferent ce le-ar face, se vor întoarce în sistem pentru că nu sunt cadre.

271Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Re: Poiana lui Iocan Tue Jul 19, 2011 8:48 pm

oaspetele

cum ziceam si dincolo, ia pluseaza nitel la retributie si ai sa vezi cum se intorc aia de au plecat.
stiu, nu se poate, nu sunt bani.

272Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Re: Poiana lui Iocan Wed Jul 20, 2011 2:18 am

c6t9

c6t9

Care sunt cei buni? Acum serios. Cum pot fi ei evaluați corect cât timp examenele s-au dat cum s-au dat, cât timp "inspecțiile" erau anunțate și pregătite, cât timp sistemul se autocorectează?

Sunt caste. Rar și recent ce s-a mai intrat puțin în ele, dar în general se autosusțin. Este fix ca la medici.

Tu te raportezi ideal. Ideal dacă undeva sunt salarii mari, se duc acolo oamenii pregătiți. Real îți pot spune eu cine se ducea unde erau cele mai mari salarii (care ajungeau de 2-3 ori mai mari decât cel de încadrare).

Ai văzut reportajul de la ProTV cu bătrânii? Când au fost bani, pe ce s-au cheltuit? Toți banii s-au dat pe studii, proiecte și clădiri. Nu a mai rămas nimic pentru a face ceva cu ele. Există, dar nu mai pot fi folosite.

Asta cu banii este o păcăleală, o scuză ieftină. Când sunt, se duc unde "trebuie", când nu sunt, nu mai sunt pentru că s-au cheltuit cum s-au cheltuit.

Dacă mâine ar fi salariul 5.000 de lei minim pentru un debutant, facem pariu că se ocupă locurile cu cine trebuie la primul examen?

Problemele nu sunt punctuale, sunt generalizate. Vreo 9 viitori polițiști au încercat să păcălească sistemul chiar înainte să intre în el. Asta spune tot. Ei trăiesc într-o lume în care te descurci cum poți. Când se aplică regula, cade tot evident.

Dacă în România s-ar aplica toate legile, paradoxal, societatea s-ar prăbuși. Mulți trăiesc (pardon, supraviețuiesc) pe lângă lege. Vorbim despre milioane de oameni.

Da, este o țară coruptă integral, nu este o percepție eronată.

273Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Re: Poiana lui Iocan Wed Jul 20, 2011 5:19 am

oaspetele

Ok, deci nu se mai poate face nimic ? Suntem condamnati ?
Stateam si ma gandeam, ce ma impiedica pe mine sa nu ma dau "cu ei" ?
Sa fac pactul, sa profit la maxim. Ce pot pati ? Ma vorbeste lumea ? Si de nastase vorbeste, da are 4 case ? Are.

Raman doar 2 chestii, acolo unde se pune problema : constiinta si credinta.
Merita ?

274Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Re: Poiana lui Iocan Wed Jul 20, 2011 5:43 am

Aer Curat

Aer Curat

Nu ramane deloc putin; constiinta si cine vrei tu sa fi, sau cine esti tu.

Daca tu alegi, fiind pe deplin constient ca vrei sa te dai cu ei, ca aia vrei tu sa fi, nu te impiedica nimic si nimeni. Dar esti sigur ca aia vrei tu sa fi ?
Eu as considera-o ca o involutie si nu o evolutie, dar fiecare decide/alege pt el.

Condamnati nu suntem, trebuie doar sa ne trezim, cu cat se vor trezi mai multi cu atat cresc sansele de a se produce o schimbare majora.

275Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Re: Poiana lui Iocan Wed Jul 20, 2011 5:57 am

oaspetele

Reciteste mesajul lui cata. Uite : Dacă în România s-ar aplica toate legile, paradoxal, societatea s-ar prăbuși. Mulți trăiesc (pardon, supraviețuiesc) pe lângă lege. Vorbim despre milioane de oameni.
Daca ne trezim, ne prabusem. vrem sa ne trezim ?

276Poiana lui Iocan - Page 11 Empty Re: Poiana lui Iocan Wed Jul 20, 2011 6:15 am

Aer Curat

Aer Curat

Trezirea mentionata de mine nu este acelasi lucru cu aplicarea tuturor legilor si prevederilor legale aflate acum in vigoare in RO.
Asta dintr-un motiv f simplu, multe dintre ele sunt ingradiri inutile si arbitrare ale libertatilor individuale,altele sunt prost concepute sau aplicate, etc.
Daca nu ne trezim nu putem evolua, acum ne zbatem in "mocirla"; fiecare trebuie sa aiba o discutie cu el insusi, sa realizeze unde se afla si sa aleaga ce vrea sa faca si sa fie mai departe.
Nu este prea greu, dar nici nu va fi usor, iar asta in principal pt ca lumea accepta greu adevarul, chiar si fata de ei insisi le e greu sa-l admita; prefera o minciuna cu un iluzoriu gust dulceag.

Sponsored content

Back to top  Message [Page 11 of 24]

Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 24  Next