Pentru ca in ultima vreme ma tot trezesc cu pete pe tapiseria crem a Fiestei, incep sa ma gandesc serios la niste huse. Desi initial ma gandeam sa merg sa'mi curat tapiseria sau sa o scot de pe scaune/bancheta sa o curat, nici una din iei nu imi surade prea tare. Prima pentru ca intr'un an maxim revin in acelasi punct si pentru ca intre timp unele pete pot deveni dificil de inlaturat, iar a doua pentru ca implica prea mult lucru manual, care nu e deloc simplu din ce'am vazut eu cand am avut prima tentativa de a face asta.
Deci husele sunt cea mai la indemana optiune.
Acum evident ca nu ma intereseaza cele care se gasesc la tot pasul prin comert, ci vreau ceva facut la comanda.
Stiu ca sunt multe site'uri pe net care au o oferta bogata, insa tocmai de aceea va cer sfatul. Ati facut comanda la vreunii sau ati avut contact cu niste huse facute la x sau la y?
Orice recomandare e bine'venita!
Deci husele sunt cea mai la indemana optiune.
Acum evident ca nu ma intereseaza cele care se gasesc la tot pasul prin comert, ci vreau ceva facut la comanda.
Stiu ca sunt multe site'uri pe net care au o oferta bogata, insa tocmai de aceea va cer sfatul. Ati facut comanda la vreunii sau ati avut contact cu niste huse facute la x sau la y?
Orice recomandare e bine'venita!