Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ?

+7
the1
Monitor_R
alias
oaspetele
1QVIPER
c6t9
Aer Curat
11 posters

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Go down  Message [Page 5 of 12]

1Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed Mar 09, 2011 10:19 am

Aer Curat

Aer Curat

First topic message reminder :

Dupa cum prea bine stiti unii dintre voi Very Happy , de cateva sapt intentionez sa cumpar un laptop. Am cochetat cu aceasta idee cu ceva vreme in urma, insa nu era neaparat necesar (nu ca acum ar fi devenit imperios necesara aceasta achizitie), dar am tot amanat.
Din ce am vazut, plus discutiile extinse purtate pe aceasta tema, nu mi-au sporit intersul fata de aceasta achizitie; cumva chiar din contra.
E adevarat ca si bugetul alocat de mine, este unul mediu, recte 2.800 Ron doar daca chiar merita respectivul laptop, altfel mai jos.
Cum cam toate ofertele din zona asta de pret, brand sau "noname", au cam aceleasi sanse la fiabilitate sau risc de a se strica, e cam greu de facut diferentierea; poate doar din prisma garantiei oferite.
Intr-un timp ma oprisem la unele modele Dell (2 an garantie), dar in cele din urma ma uit la un HP (1 an garantie, dar este posibila o extensie a garantiei pana la 3 ani, contra a 340 ron suplimentari); preturile sunt aceleasi, sau tot pe acolo.

HP ProBook 4520s i5-480M 4GB 640GB ATI HD6370 1GB

O alta configuratie pt un Dell (procesorul difera putin, tot i5, dar la 480 in loc de 460), in plus are 3 ani in loc de 2 garantie:
Dell Inspiron N5010 i5-480M 4GB 500GB ATI HD5650 1GB

Am mai gasit si un MacBook Air white, sh de 2 luni, cumparat cu fact de la noi, mai are garantie pana in 2013, dar e modelul de baza, cum ar veni, chel line Very Happy; pretul este de 3.400 ron usor negociabil.
Shocked

101Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Sat Apr 02, 2011 12:30 am

c6t9

Îți mai faci de lucru, dai și altora Good one

Mai vorbim noi în scurt timp, când îl vor lovi nevoile.

https://www.facebook.com/pages/Text-sunet-și-imagine/151603018234

102Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Sun Apr 03, 2011 11:48 pm

alias

ti-a dat zauan asa:
Laptop Acer 5742G-484G64Mncc cu procesor Intel®️ CoreTM i5-480M 2.66GHz, 4GB, 640GB, nVidia GeForce GT540M 2GB, Linux, Red

Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Img169769_25032011135709
2.799,99 Lei

deci; se incadreza si masinaria e buna.
da deh, sunt atat de multe blonde pe strada....mai stau un pic Smile)

103Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Mon Apr 04, 2011 9:26 am

1QVIPER

1QVIPER

Uau! Nu e buna masinaria, e beton la banii aia! Uite, nici io nu am vazut linkul Wink

104Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Mon Apr 04, 2011 10:19 am

Monitor_R

Monitor_R

Si pretul inca scade de la o zi la alta...
AICI affraid

105Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Mon Apr 04, 2011 12:49 pm

Aer Curat

Aer Curat

Am vazut-o la mom respectiv, m-am si amuzat de legatura facuta cu rosul Fabiei. Smile
Desi intial Acer era una dintre optiuni, ulterior nu prea m-au convins detalii si calitatea produsului per general. Plus o duda, dpmdv (poate voi nu considerati asa), multe dintre laptop-urile Acer nu au blustutz.
Bine, bine se poate pune unul ulterior, insa .........; ma gandesc prin interior cate mai sunt facute in aceiasi maniera.
Pana una alta, mi-a ramas gandul la xps-ul ala; nu sustin ca ala ar fi cea mai buna alegere pt mine (sau ma rog, una dintre ele), dar macar mi-a placut (chiar daca nu are tastatura numerica).

De lovit, m-au cam lovit nevoile, dar in alte domenii, mult mai costisitoare; si asta e un motiv pt care nu ma grabesc cu achizitia laptop-ului.

Preturile scad, insa nu asa de vertiginos pe aceiasi config; ale mult mai ieftine nu sunt 100% aceiasi config.

106Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Mon Apr 04, 2011 12:52 pm

bleunightdanger

bleunightdanger

scula de mai sus este intr-adevar beton la pretul asta. dar oare de ce ceilalti producatori le dau mai scump?!? n-o fi vreo diferenta la calitate?

107Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Mon Apr 04, 2011 2:01 pm

alias

bleunightdanger wrote:scula de mai sus este intr-adevar beton la pretul asta. dar oare de ce ceilalti producatori le dau mai scump?!? n-o fi vreo diferenta la calitate?

nu incepe si tu, clar ca n-ai citit tot topicul.

Omul nu vrea sa cumpere nimic, discutia este pur filosofica.

Ma rog, in particular ne da noua niste beri ca ii postam pe topic Smile))

108Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Mon Apr 04, 2011 2:18 pm

bleunightdanger

bleunightdanger

mi-am dat seama ca e filosofica din moment ce de doua luni tot vorbim de ce laptop sa-si ia Laughing

109Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Mon Apr 04, 2011 2:31 pm

alias

s-o crezi matale ca e de doua luni.

110Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Mon Apr 04, 2011 3:19 pm

c6t9

c6t9

bleunightdanger wrote:scula de mai sus este intr-adevar beton la pretul asta. dar oare de ce ceilalti producatori le dau mai scump?!? n-o fi vreo diferenta la calitate?

Poate că da, poate că nu. De obicei sunt diverse reduceri de costuri care nu au impact negativ major asupra produsului, dacă e tratat cu mai multă grijă.

La Acer au sisteme de răcire mai mici, un plastic ușor casant etc.

Asta nu înseamnă că Dell e mai șmecher. De exemplu la Dell bateria suportă un anumit număr de încărcări, după care e declarată "defectă". Nu se înlocuiește sub garanție, pentru că și aici e ca la mașini. Ai 7 ani garanție când le cumperi, dar după vezi că de fapt tot ce se poate strica repede nu este acoperit.

Eu am avut Acer și în configurația potrivită aș mai lua.

Last edited by c6t9 on Tue Apr 05, 2011 5:21 am; edited 1 time in total

111Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Mon Apr 04, 2011 9:33 pm

1QVIPER

1QVIPER

Preturile mai mici nu vin neaparat de la calitatea mai proasta, e foarte gresit sa credem asa ceva. Conteaza enorm cantitatea care este cumparata initial de importator si ce conditii de plata sau alte conditii interesante ofera producatorul. Unii tin cu dintii de pret si de conditii, altii sunt mai destupati la minte. Cat despre "Desi intial Acer era una dintre optiuni, ulterior nu prea m-au convins detalii si calitatea produsului per general." apai toate sunt o apa si un pamant in zona aia de pret... Am avut Vaio, smecherie (cica) de laptop, care SCARTAIA dupa mai putin de 1 luna Very Happy Pus alte dude. Marca X nu minseamna produse de super calitate si marca Y jafuri. A apus de mult vremea aia in zona aia de pret (mai subliniez o data ideea).

112Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Tue Apr 05, 2011 12:36 am

Aer Curat

Aer Curat

alias wrote:..........................

Omul nu vrea sa cumpere nimic, discutia este pur filosofica.

Ma rog, in particular ne da noua niste beri ca ii postam pe topic Smile))

Rautacios. Sad

Chestiunea, la mine, e ca nu m-a convins nimic ca merita sa dau banii aia pe "el".
Singurul care mi-a placut este xps-ul ala, dar pretul este peste buget.
In plus, asa cum spunea si Cata mai sus, inca nu e absolut necesar sa cumpar altceva; prin urmare mai lungesc si eu chestiunea asta pana cand ori gasesc o super mega oferta, ori nu voi mai avea incotro si chiar va trebui sa cumpar ceva (asta probabil se va intampla cel tarziu in toamna, pana atunci fac echilibristica cu ce am acum).
Si ma repet, daca nu as avea decat grija/cheltuiala laptop-ului situatia ar fi mult mai simpla; dar cum nu e asa, de cele mai multe ori nici timp sa ma mai gandesc la chestia asta nu am.

Oricum eu multumesc tuturor celor care au raspuns acestei intrebari, asa cum au putut, cum s-au priceput ei.

p.s.: berea astept sa o bem impreuna, candva in viitorul apropiat ar fi de dorit. Smile

113Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed Apr 27, 2011 12:04 am

the1

care XPS?

114Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed Apr 27, 2011 1:01 am

c6t9

c6t9

Treci și tu mai des pe aici că a uitat după o lună.

115Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed Apr 27, 2011 2:07 am

oaspetele

pentru o clipa, ma speriasem...

116Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed Apr 27, 2011 2:20 am

the1

de ce? credeai ca si-a luat acer-ul? Very Happy

117Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed Apr 27, 2011 2:22 am

c6t9

c6t9

Credea că și-a luat.

118Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed Apr 27, 2011 2:27 am

the1

Pai si eu credeam... acum vreo 6 luni.

119Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed Apr 27, 2011 2:47 am

c6t9

c6t9

Good one

120Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed Apr 27, 2011 6:30 am

Aer Curat

Aer Curat

XPS-ul din link-ul din posturile de mai sus. Cool
Care 6 luni mah ? Evil or Very Mad

NU mi-a schimbat ultima opinie, nu am gasit niciun motiv intemeiat, justificat si pertinent pt a o schimba.
Astfel, sunt f aproape sa redirectionez acel buget catre o alta destinatie.

121Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Thu Apr 28, 2011 12:41 am

the1

DSLR? Very Happy

122Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Thu Apr 28, 2011 7:30 am

Aer Curat

Aer Curat

Nope.
Am un Canon S2 IS (adus din State, inca de cand era ultima aparitie) si imi este suficient; la momentul actual, pt mine, un dsrl nu prezinta absolut niciun interes, ar fi multe altele inaintea sa pe lista (chiar si laptop-ul Very Happy ).
Smile

123Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed May 04, 2011 3:09 am

the1

124Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed May 04, 2011 3:52 am

c6t9

c6t9

Deja încep să pară interesante pad-urile cu autonomie de peste 10 ore.

125Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed May 04, 2011 5:31 am

Aer Curat

Aer Curat

@The1: in primul rand e HP si de aia. Razz
Apoi configuratia nu mai e asa de bine cotata precum era acum 1 an, deja ai sanse sa gasesti i7 la 3k ron.

@Cata, asta da, dar cu performentele, versatilitatea, etc. cum stam ?

126Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 5 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed May 04, 2011 9:27 am

c6t9

c6t9

Prefer una din aia și un telefon normal, decât să intru pe net de pe un ecran minuscul doar să mă laud că sunt pe net.

Sponsored content

Back to top  Message [Page 5 of 12]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next