Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ?

+7
the1
Monitor_R
alias
oaspetele
1QVIPER
c6t9
Aer Curat
11 posters

Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Go down  Message [Page 8 of 12]

1Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed Mar 09, 2011 10:19 am

Aer Curat

Aer Curat

First topic message reminder :

Dupa cum prea bine stiti unii dintre voi Very Happy , de cateva sapt intentionez sa cumpar un laptop. Am cochetat cu aceasta idee cu ceva vreme in urma, insa nu era neaparat necesar (nu ca acum ar fi devenit imperios necesara aceasta achizitie), dar am tot amanat.
Din ce am vazut, plus discutiile extinse purtate pe aceasta tema, nu mi-au sporit intersul fata de aceasta achizitie; cumva chiar din contra.
E adevarat ca si bugetul alocat de mine, este unul mediu, recte 2.800 Ron doar daca chiar merita respectivul laptop, altfel mai jos.
Cum cam toate ofertele din zona asta de pret, brand sau "noname", au cam aceleasi sanse la fiabilitate sau risc de a se strica, e cam greu de facut diferentierea; poate doar din prisma garantiei oferite.
Intr-un timp ma oprisem la unele modele Dell (2 an garantie), dar in cele din urma ma uit la un HP (1 an garantie, dar este posibila o extensie a garantiei pana la 3 ani, contra a 340 ron suplimentari); preturile sunt aceleasi, sau tot pe acolo.

HP ProBook 4520s i5-480M 4GB 640GB ATI HD6370 1GB

O alta configuratie pt un Dell (procesorul difera putin, tot i5, dar la 480 in loc de 460), in plus are 3 ani in loc de 2 garantie:
Dell Inspiron N5010 i5-480M 4GB 500GB ATI HD5650 1GB

Am mai gasit si un MacBook Air white, sh de 2 luni, cumparat cu fact de la noi, mai are garantie pana in 2013, dar e modelul de baza, cum ar veni, chel line Very Happy; pretul este de 3.400 ron usor negociabil.
Shocked

176Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Tue May 31, 2011 12:27 pm

andrei0241

In ce hal pot sa arate niste placi video acum Shocked 2 ventilatoare?

Oricum, e bine de tinut minte ca in 20mil iese un calculator bun (bine, nu se va compara cu astea Very Happy)

177Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Tue May 31, 2011 12:37 pm

1QVIPER

1QVIPER

Da, 2 mari de tot ca sa mearga cu turatii mici sa nu faca zgomot, dar sa deplaseze o cantitate mare de aer ca sa raceasca Wink Placile mai sanatoase au 3 Wink

178Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Tue May 31, 2011 1:54 pm

bleunightdanger

bleunightdanger

UNchiule, i5-ul ala in configuratie l-ai pus in configuratie pt ca i-ar trebui lui in momentul actual sau pt viitor cand va avea o placa video serioasa (pt jocuri)?

eu la birou pe Lenovo am i3 d'asta si acasa pe desktopul configurat tot cu ajutorul tau in 2009 toamna Quad d'asta.
Mi se pare ca merg la fel.

LE: m-am jucat pe configuratorul oktal si nu pricepeam cum dracu mi-a iesit mie desktopul boboc la 1500 lei in 2009 cand am pus si o sursa scumpa, si procesor nu tocmai ieftin si etc... apoi mi-am dat seama ca atunci tva era 19%.... Shocked

179Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Tue May 31, 2011 8:21 pm

1QVIPER

1QVIPER

Pentru ambele situatii Wink

180Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed Jun 01, 2011 12:03 am

bleunightdanger

bleunightdanger

181Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed Jun 01, 2011 2:27 am

c6t9

c6t9

Aici nu prea are cine să te acuze.

https://www.facebook.com/pages/Text-sunet-și-imagine/151603018234

182Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed Jun 01, 2011 4:38 am

bleunightdanger

bleunightdanger

Laughing

183Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed Jun 01, 2011 5:16 am

c6t9

c6t9

Smile

184Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed Jun 01, 2011 9:55 am

1QVIPER

1QVIPER

Ne straduim. Si ne straduim sa fim cat mai "umani" si pe partea de customer support unde sunt mari lacune in piata de profil si nu numai. Cat despre reclama, salariul meu este fix si nu ma afecteaza o vanzare in plus sau in minus Wink Ce prezint de aici o fac pentru ca imi este mai simplu si la indemana si stiu ce si unde sa caut.

185Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed Jun 01, 2011 12:12 pm

bleunightdanger

bleunightdanger

Eu o fac pt ca oamenii aia imi sunt foarte simpatici, am avut treburi cu ei inainte sa ajunga 1Q pe acolo dar tot la recomandarea lui. Plus ca au preturi bune!

186Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed Jun 01, 2011 12:18 pm

c6t9

c6t9

Nu mă deranjează cu nimic.

187Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed Jun 01, 2011 12:21 pm

bleunightdanger

bleunightdanger

apropo de laptoape. ia ziceti-mi voi cum curatati un laptop? are cineva vreo scula de suflat/aspirat praful din el?

188Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed Jun 01, 2011 12:25 pm

c6t9

c6t9

EU îl desfac. Are capac pentru ventilator.

189Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed Jun 01, 2011 8:18 pm

Monitor_R

Monitor_R

Intai sa lamutim: nu se ASPIRA, doar se sufla.

Cel mai indicat, iti iei spray cu aer comprimat (intre 20-50 RON in functie de cantitate si producator) sau daca ai un compresor prin casa e OK, apoi desfaci PCul (la laptop se desfac, in functie de model, diverse capace sau tastatura - sa ajungi la radiatorul procesorului) si dai cu suflatoarea pana nu mai iese praf.
Atentie la spray ca se raceste tare in mana si se face condens pe piesele/zonele suflate, de aceea, dupa operatia de suflare il mai lasi o perioada cu capacele deschise si apoi te apuci sa il montezi la loc si sa-i dai tensiune.

Aceasta operatie o fac de 3-4 ori pe an.

190Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed Jun 01, 2011 11:44 pm

andrei0241

andrei0241

3-4 ori pe an? Inseamna ca eu sunt restant cu cel putin 10 operatiuni d'astea 8-|

191Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Thu Jun 02, 2011 12:32 am

bleunightdanger

bleunightdanger

am mai inteles ca ar trebui inlocuita si pasta de pe procesor la un anumit interval de timp....

192Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Thu Jun 02, 2011 12:39 am

c6t9

c6t9

Depinde de exploatare. Dacă este ținut în așa fel încât să se răcească corespunzător, nu-i bai. Altfel în timp pasta aia își pierde din proprietăți și devine uneori ca un praf. Eu personal n-am înlocuit nimic nici după câțiva ani și mergea ok. De asemenea am folosit laptopuri vechi de când lumea, care mergeau cu pasta din fabrică.

193Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Thu Jun 02, 2011 12:45 am

Monitor_R

Monitor_R

Operatia aia de suflare a prafului si eliberare a cailor de circulare a aerului de prin PC/Laptop face ca procesorul sa lucreze la cea mai mica temperatura posibila si astfel sa previna imbatranirea pastei si a altor componente electronice.

Facaind aceasta maintenanta preventiva, nu am desfacut radiatoare de pe procesoare de nu-mai-stiu-cand.

194Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Tue Jul 19, 2011 11:55 am

Aer Curat

Aer Curat

Ceva noutati/interesant/megaoferte ? Smile

195Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Tue Jul 19, 2011 11:58 am

c6t9

c6t9

Cine se uită?

196Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Tue Jul 19, 2011 12:06 pm

Aer Curat

Aer Curat

Cine e interesat, pasionat, din domeniu, etc. Basketball

197Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Tue Jul 19, 2011 12:25 pm

c6t9

c6t9

lol!

198Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Tue Jul 19, 2011 1:24 pm

Aer Curat

Aer Curat

Azi m-a intrebat un f bun prieten despre un laptop, iar dupa ce am discutat cu el am mai aruncat un ochi pe oferta actuala de laptop-uri. Nu numai ca mi-am adus aminte de toata bataia de cap de acum juma' de an (se poate citi de la inceputul topicului), dar mi s-a parut si mai confuza si mai greu de ales ce se ofera azi.

Oricum am amanat eu ce am amanat, dar in perioada urmatoare trebuie sa gasesc o solutie f buna si pt mine; nu de alta dar mai tarziu de toama asta nu cred ca mai am cum sa aman.
Daca la sf primaverii erau vreo 2 modele care mi-au placut, azi nu mi-a placut nimic, mai mult m-a facut sa inchid mai repede site-urile/ofertele respective. Sad

199Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Tue Jul 19, 2011 8:51 pm

Monitor_R

Monitor_R

Orice ti-ai lua, dupa oricate ore de studiu, a doua zi dupa ce ai obiectul, vei gasi ceva ce sa regreti si sa-ti reprosezi!

Doar am observat ca jucarelele pe platforma Intel i5 au scazut binisor la pret.

200Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed Jul 20, 2011 2:38 am

Aer Curat

Aer Curat

Pai crezi ca ma mai uit la oferte dupa ce fac achizitia ?! Evil or Very Mad

Apropos de platforme, ce ar fi mai indicat, intreb asta in idea sandybridge (sperand ca s-a rezolvat) ?

201Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? - Page 8 Empty Re: Ce laptop sa-mi (mai) cumpar ? Wed Jul 20, 2011 3:09 am

pejte

E clar ca atunci cand nu ai nevoie de un obiect, dar vrei sa-l cumperi doar ca sa ai si tu, gasesti tot felul de motive ca sa nu iti placa absolut nimic din oferta.

Probabil un laptop de vreo 5000E la 2000Ron ar fi solutia cautata. Din pacate nu exista.

Sponsored content

Back to top  Message [Page 8 of 12]

Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next